Ilość produktów w koszyku w sklepie Jeans24h0 pcs.
Wartość produktów w koszyku w sklepie Jeans24h
Przejdź do koszyka w sklepie Jeans24h
Cross Jeans®
Mustang® Jeans True Denim
Lee
Wrangler
Gender:
Categories:
Size:
Manufacturers:

PRODUCTS_REVIEWS

Wrangler® Texas - Soul
by Zbig(...) Klim(...)
Date Added: Wednesday, 05 June 2024
Wrangler® Texas - Soul OK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]
Mustang Jeans® Style Albany - Whisper White
by Marz(...) Sta(...)
Date Added: Friday, 31 May 2024
Mustang Jeans® Style Albany - Whisper White jakość materiału b.dobra, fajnie leży, rozmiar w punkt

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]
Mustang Jeans® Austin - Whisper White
by Vady(...) (...) Kova(...) (...)
Date Added: Friday, 31 May 2024
Mustang Jeans® Austin - Whisper White Bardzo dobra jakość.

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]
Mustang® Alina C Logo Tee - Light Grey Melange
by Vady(...) (...) Kova(...) (...)
Date Added: Friday, 31 May 2024
Mustang® Alina C Logo Tee - Light Grey Melange Bardzo dobra jakość!

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]
Lee® Marion Straight - Black Rinse
by Anet(...) Miel(...)
Date Added: Monday, 27 May 2024
Lee® Marion Straight - Black Rinse Bardzo ładne i wygodne jeansy z grubszego jeansu.

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]
Mustang® Oregon Tapered K - 883 Medium Bleach
by Mare(...) Lesn(...)
Date Added: Wednesday, 06 December 2023
Mustang® Oregon Tapered K - 883 Medium Bleach Super spodnie i szybka przesyłka ocena na5

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Cross Jeans® Belt - Brown (025)
by (...) zetd(...)
Date Added: Wednesday, 10 May 2023
Cross Jeans® Belt - Brown (025) Pasek bardzo dobrej jakości.

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]
Wrangler® Slim - Pearl
by Gier(...) Wand(...)
Date Added: Tuesday, 09 May 2023
Wrangler® Slim - Pearl produkt jak produkt , przecież Wy go nie produkujecie :-), zakupy szybkie gorzej ze zwrotem , koszmar - dostałam inny rozmiar i niestety nie udało mi się go zwrócić. Procedura jak śledztwo : skąd te spodnie się u mnie znalazły, zdjęcia spodni, paragonu itd - wykończyłam się nerwowo i spodnie oddałam siostrze. Nie dało rady przez to przejść. Nie oceniam produktu - oceniam sprzedawcę : poniżej krytyki.

Rating: 3 of 5 Stars! [3 of 5 Stars!]
Cross Jeans® Greg - Black (017)
by Wcis(...) Alic(...)
Date Added: Wednesday, 12 April 2023
Cross Jeans® Greg - Black (017) Idealnie dopasowane do sylwetki męża, dobrze wybarwiona czerń.

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Mustang® Jasmin Jeggins - 502 Medium Middle
by azag(...) (...)
Date Added: Monday, 27 March 2023
Mustang® Jasmin Jeggins - 502 Medium Middle Super spodnie, bardzo wygodne. Rozmiar trafiony bez problemu. Przesyłka bardzo szybka. Polecam w 100%

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Wrangler® Greensboro - For Real
by Mich(...) RABA(...)
Date Added: Tuesday, 27 December 2022
Wrangler® Greensboro - For Real Jak zwykle i produkt, obsługa i szybkość działania na najwyższym poziomie. Polecam

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Mustang® Washington - Denim Black
by Dari(...) Buba(...)
Date Added: Monday, 28 November 2022
Mustang® Washington - Denim Black Świetne spodnie. Dobrze leżą, ładnie się prezentują. Dostawa ze sklepu jak zwykle bez zarzutu. Polecam wszystkim sklep i towar.

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Wrangler® Greensboro - Bright Stroke
by Chyl(...) Sylw(...)
Date Added: Monday, 17 October 2022
Wrangler® Greensboro - Bright Stroke Spodnie mile w dotyku, nie są sztywne jak większość jeansów. Polecam

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Mustang® Tramper - 880 Denim Blue
by DAVI(...) CSAB(...)
Date Added: Wednesday, 13 July 2022
Mustang® Tramper - 880 Denim Blue the product is of good quality

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Mustang® Tramper - 880 Denim Blue
by DAVI(...) CSAB(...)
Date Added: Wednesday, 13 July 2022
Mustang® Tramper - 880 Denim Blue the product is of good quality

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]
Lee® Scarlett High - Dark Zurri
by Rost(...) Wies(...)
Date Added: Monday, 23 May 2022
Lee® Scarlett High - Dark Zurri Spodnie idealne, to kolejna para firmy Lee. Jestem zadowolona

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Mustang® Vegas - 883 Denim Blue
by Reje(...) Joan(...)
Date Added: Saturday, 07 May 2022
Mustang® Vegas - 883 Denim Blue Minął miesiąc spodnie prane 2razy w temp. 30stopni a już dziurawe na kieszeni . Zamawiałam już u was i było dobrze zamówiłam drugi raz I nie jestem zadowolona.

Rating: 1 of 5 Stars! [1 of 5 Stars!]
Mustang® Vegas - Denim Blue (783)
by Choj(...) Rafa(...)
Date Added: Tuesday, 26 April 2022
Mustang® Vegas - Denim Blue (783) Świetne, wygodne jeansy, fajna jakość.

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Lee® Scarlett - Black Rinse
by Wron(...) Kata(...)
Date Added: Wednesday, 24 November 2021
Lee® Scarlett - Black Rinse Spodnie mega. Polecam wszystkim. Model przeze mnie sprawdzony. Super wygodny. Dosyć elestyczny.

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Mustang® Tramper - 880 Denim Blue
by Jare(...) Kleb(...)
Date Added: Monday, 12 July 2021
Mustang® Tramper - 880 Denim Blue wszystko ok

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Displaying 1 to 20 (of 40 reviews) Result Pages:  1  2  [Next >>] 

Newsletter

→ See Example

→ Unsubcribe news

Contact

Skrzeszewscy Spółka Jawna. Pl. Zwycięstwa 27,
28-100 Busko-Zdrój, VATUE PL6551003635
Phone. +48 41 378 40 38, Mobile: +48 668 199 911
e-mail: [email protected]

Pay as you like !

facebook.com/Jeans24h   twitter.com/Jeans24h   Copyright ©2024 www.jeans24h.eu   All rights reserved.
Soft & Design © 2017 t2e.pl

We use cookies and similar technologies mainly to provide services and statistics.
Using the site without changing your browser settings means that it will be placed on your terminal device.
Remember that you can always change these settings. For more information, see our Privacy Policy.

I understand cookies' politics - close